Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Тріска з манго


4 порції

0:25 год.

200 ккал.

Рецепти від

  • Білки21 г
  • Жири7 г
  • Вуглеводи14 г
  • Цукор12 г

Інгредієнти:

175 г моркви
2 ст. ложки соняшникової олії
1 червона цибулина, нарізана кільцями
1 солодкий червоний перець, нарізаний
1 солодкий зелений перець, нарізаний
450 г тріски без шкірки
1 стигле манго
1 ч. ложка кукурудзяної муки
1 ст. ложка соєвого соусу
100 мл соку тропічних фруктів
1 ст. ложка соку лайму
1 ст. ложка різаної свіжої кінзи.

Приготування:

1
Наріжте моркву соломкою. Нагрійте в кастрюлі олію Майола і посмажте цибулю, моркву та солодкий перець 5 хвилин.
2
Наріжте тріску маленькими кубиками. Почистіть та наріжте манго. Покладіть тріску та манго в кастрюлю і посмажте 4-5 хвилин поки риба не буде готова. Акуратно помішайте.
3
Змішайте кукурудзяну муку з соєвим соусом, фруктовим соком та соком лайму. Влийте суміш до кастрюлі та нагрійте до загустіння. Посипте кінзою та одразу подавайте.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG