Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Чоу-мейн


4 порції

0:25 год.

669 ккал.

Рецепти від

  • Білки19 г
  • Жири23 г
  • Вуглеводи100 г
  • Цукор9 г

Інгредієнти:

500 г яєчної вермішелі
4 ст ложки соняшникової олії Майола
1 цибулина, нарізана шматками
2 морквини, нарізані соломкою
125 г дрібних шампіньйонів, почетвертованих
125 г зеленого горошку
½ огірка, нарізаного соломкою
125 г різаного шпинату
125 г пророслих бобів
2 ст. ложки темного соєвого соусу
1 ст. ложка шеррі (приправа)
1 ч. ложка солі
1 ч. ложка цукру
1 ч. ложка кукурудзяної муки
1 ч. ложка насіння кунжута

Приготування:

1
Відваріть вермішель, процідіть і промийте холодною водою доки повністю не вистигне. Нагрійте на сковорідці 3 ст ложки олії Майола і смажте цибулю та моркву 1 хвилину, додайте гриби, зелений горошок, огірок і смажте 1 хвилину.
2
Додайте в овочі решту олії, вермішель, шпинат та пророслі боби. Змішайте всі решта інгредієнти та полийте сумішшю овочі з вермішеллю.
3
Добре прогрійте суміш на сковорідці, викладіть на тарілку та подавайте.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG