Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Гарбузові млинці з сиром


4 порції

0:15 год.

110 ккал.

Рецепти від

  • Білки4 г
  • Жири8 г
  • Вуглеводи7 г
  • Цукор3 г

Інгредієнти:

1 стакан молока
 1 стакан гарбуза (тертого сирого)
3 шт. яйця
1 ч.л. куркуми
  сіль, цукор
2 ст. л. соняшникової олії "Майола"
  мука
250 г сир (200 г російського і 50 г халумі і пармезанчик для посипання))
  зелень
1 зубчик часнику

Приготування:

1

Сирий гарбуз натерти на терці. 

З яєць, молока, муки замісити тісто, як на млинці (трішки густіше, ніж зазвичай), додати куркуму, тертий гарбуз, рослинну олію. Черпати стандартним ополоником і виливати на розігріту і змащену олією (1 раз) пательню. Смажити з обох сторін.

2

Сир і часник натерти на терці, зелень нарізати, все змішати і хаотично посипати сумішшю гарячий млинець.

Зверху знову викласти гарячий млинець і посипати сиром із зеленню. 

Всього вийшло 7 млинців. Не дуже тонких, але добре пропечених. Перевертати такі омлетики легко і просто.

3

Останній млинець змастити шматочком вершкового масла і посипати пармезаном. Добре подавати теплим, а можна поставити в холодильник і подавати  до приходу гостей.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG