Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Шоколадні тістечка


12 порції

1:10 год.

271 ккал.

Рецепти від

  • Білки5 г
  • Жири4 г
  • Вуглеводи57 г
  • Цукор45 г

Інгредієнти:

60 г нарублених фініків
60 г нарубленного чорносливу
6 ст. ложок несолодкого яблучного соку
4 взбитих яйця
300 г темного тростинного цукру
1 ч. ложка ванільки
4 ст. ложки нежирного шоколадного порошку
2 ст. ложки какао-порошку
175 г муки
60 г темної шоколадної стружки

Глазур:

125 г кондитерського цукру
1-2 ч. ложки води
1 ч. ложка ванільки

Приготування:

1
Нагрійте до 120 0С духовку. Змажте маслом і вистеліть пергаментом лоток розміром 18 х 28 см.
2
Покладіть фініки та чорнослив в касрюлю та влийте яблучний сік. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою і варіть 10 хвилин. Розімніть до пюре і дайте вистигнути.
3
Покладіть вистиглі фрукти в миску, змішайте з яйцями, цукром та ваніллю. Просійте в миску 4 ст ложки шоколадного порошку, какао і муки, змішайте, додайте шоколадну стружку.
4
Розкладіть суміш ложкою у підготовлений лоток. Випікайте 25-30 хвилин до готовності. Розріжте не виймаючи з лотка на 12 смужок і дайте вистигнути 10 хвилин. Покладіть на решітку щоб до кінця вистигли.
5
Для глазурі просійте в миску цукрову пудру, змішайте з ваніллю та достатньою кількістю води, щоб получилася тягуча, але не надто рідка консистенція.
6
Вийміть тістечка з лотка і розкладіть на тарілці. Полийте тістечка гразуррю, дайте їй застигнути. Посипте шоколадним порошком перед подачею.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG