Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Десерт яблучний


4 порції

00:20 год.

264 ккал.

Рецепти від

  • Білки12 г
  • Жири6 г
  • Вуглеводи43 г
  • Цукор25 г

Інгредієнти:

4 шт. яблук
1 шт. лимон
3/4 ст. вино біле сухе
2 шт. яйце
1 ст. л. борошно пшеничне
1/4 ч.л. цукор ванільний
2 ст.л. цукор
 15 шт. мигдаль
   
   

Приготування:

1

Яблука вимити, розрізати навпіл, вийняти серцевину. Половинки яблук протушити близько 5 хвилин в каструлі з лимонним соком, нарізаною цедрою лимона, 1 столовою ложкою цукру і половиною вина.

2
Жовтки змішати з половиною пакетика ванільного цукру й вином, що залишилось.
3
Білки взбити з 1 столовою ложкою цукру, змішати з жовтковим кремом.
4
Половинки яблук заповнити яєчною масою, посипати дрібно посіченим мигдалем, викласти яблука у форму, змащену маслом, і запікати у духовці при 200 градусах до готовності.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG