Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Свинина з яблуками та ягодами


4 порції

1:20 год.

298 ккал.

Рецепти від

  • Білки27 г
  • Жири11 г
  • Вуглеводи18 г
  • Цукор16 г

Інгредієнти:

500 г пісного свинячого філе
2 ч. ложки соняшникової олії Майола
150 мл овочевого відвару
150 мл сухого рожевого вина
1 ст. ложка різаного свіжого тим’яну
1 ст. ложка прозорого меду
2 зелених яблука почищених і нарізаних дольками
1 ч. ложка лимонного соку
175 г свіжої або 200 г консервованої ожини
2 ч. ложки кукурудзяної муки розведеної в 4 ч ложках холодної води
  Сіль та перець

Приготування:

1
Зріжте жир та плівки з філе. Наріжте акуратними шматками товщиною 1 см. Нагрійте у сковорідці олію Майола і обсмажте свинину з усіх боків 4-5 хвилин. Вийміть шматочки свинини із сковорідки і покладіть на паперовий рушник.
2
Додайте до того що залишилося на сковорідці відвар та вино. Покладіть тим’ян та мед. Перемішайте та додайте свинину та яблука. Тушкуйте без кришки 5 хвилин.
3
Додайте ожину і приправте за смаком. Потушкуйте ще 5 хвилин. Перемішайте все з розведеною кукурудзяною мукою, щоб соус загустів. Подавайте з свіжо відвареними овочами.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG