Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Картопляний салат по-мексиканськи


4 порції

0:40 год.

260 ккал.

Рецепти від

  • Білки6 г
  • Жири9 г
  • Вуглеводи41 г
  • Цукор6 г

Інгредієнти:

4 картоплини, нарізані кубиками
1 стигле авокадо
1 ч. ложка соняшникової олії Майола
1 ч. ложка лимонного соку
1 розтовчений зубчик часника
1 нашаткована цибулина
2 великих помідори, нарізаних кружечками
1 нарублений зелений пекучий перець
1 жовтий солодкий перець, нарізаний смужками
2 ст. ложки різаної кінзи
  Сіль та перець
  Дольки лимона для прикраси

Приготування:

1
Відваріть картоплю до мягкості. Злийте воду і дайте картоплі вистигнути.
2
Розріжте авокадо навпіл та вийміть кістку. Розімніть м'якоть авокадо виделкою.
3
Додайте до авокадо олію Майола, лимонний сік, часник та цибулю. Накрийте миску плівкою щоб не змінився колір та дайте постояти
4
Перемішайте помідори, пекучий перець, солодкий перець з картоплею в мисці.
5
Покладіть суміш з авокадо поверх салату та посипте кінзою. Посоліть та поперчіть за смаком, прикрасьте дольками лимону.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG