Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Суп з беконом, фасолею та часником


4 порції

0:25 год.

261 ккал.

Рецепти від

  • Білки23 г
  • Жири8 г
  • Вуглеводи25 г
  • Цукор5 г

Інгредієнти:

225 г шматків копченого нежирного бекону
1 морквина, нарізана скибками
1 корінь селери, нарізаний тонкими скибками
1 нашаткована цибулина
1 ст. ложка соняшникової олії Майола
3 зубчика часнику, нарізаних скибками
700 мл овочевого відвару
200 г помідорів, нарізаних
1 ст. ложка нарубленої зелені тим'яну
 400 г консервованої білої фасолі
1 ст. ложка томатної пасти
  Сіль та перець
  Тертий сир для посипання

Приготування:

1
Наріжте два шматки бекону і покладіть у вогнетривкий посуд. В мікрохвильовці при сильному нагріві протягом 3-4 хвилин сало стопиться і бекон буде готовим. При приготуванні перемішуйте бекон. Покладіть бекон на тарілку і дайте вистигнути. Бекон повинен стати сухим та хрустким.
2
Покладіть цибулю, моркву, селеру і олію Майола у велику миску. Накрийте та готуйте у мікрохвильовці при сильному нагріві 4 хвилини.
3
Наріжте решту бекону і покладіть у велику вогнетривку миску додайте часник. Накрийте та готуйте при сильному наргіві 2 хвилини.
4
Влийте відвар, покладіть фасолю і помідори, тим'ян та томатне пюре. Накрийте та готуйте при сильному нагріві 8 хвилин. Приправи додайте за смаком. Розлийте суп по тарілках та посипте шкварками з бекону та тертим сиром.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG