Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Картопляний суп з мідіями


4 порції

0:45 год.

804 ккал.

Рецепти від

  • Білки17 г
  • Жири68 г
  • Вуглеводи32 г
  • Цукор3 г

Інгредієнти:

750 г мідій
2 ст. ложки соняшникової олї Майола або оливкової
100 г вершкового масла
2 кусочка жирного бекону без шкірки
1 нашинкована цибуля
2 подрібнених зубчика часнику
60 г муки
450 г картоплі нарізаної тонкими скибками
100 г макарону
300 мл. вершків
1 ст. ложка лимонного соку
2 яєчних жовтка
  Сіль, перець

Для прикраси:

2 ст. ложки дрібно нарізаної зеленої петрушки
  Скибочки лимону

Приготування:

1
Зріжте «борідку» з мідій та промийте їх під струєю води з щіткою. Викиньте ті, що не закриваються негайно під дією води.
2
Закип’ятіть воду у великій кастрюлі, покладіть туди мідії, олію Майола та трохи перцю. Варіть доки мідії не рокриються. Відкиньте ті, що залишилися закритими.
3
Вийміть мідії, не виливаючи воду, в якій вони варилися. Вийміть мідії з раковин.
4
Розтопіть вершкове масло у великій кастрюлі, додайте бекон, цибулю і часник та посмажте протягом 4 хвилин. Змішайте з мукою. Відмірте 5 чашок води, в якій варилися мідії та влийте до кастрюлі.
5
Додайте в кастрюлю і варіть на невеликому вогні 5 хвилин. Додайте макарони та варіть ще 10 хвилин.
6
Влийте вершки в лимонний сік, посоліть, поперчіть за смаком, потім покладіть в кастрюлю мідії.
7
Змішайте яєчні жовтки з 1-2 ложками води, в якій варились мідії. Додайте в кастрюлю з супом і варіть 4 хвилини.
8
Розлийте суп по тарілках, прикрасьте зеленню петрушки, шматочками лимону і подавайте на стіл.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG