Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Форель під маринадом


4 порції

5:35 год.

521 ккал.

Рецепти від

  • Білки61 г
  • Жири20 г
  • Вуглеводи27 г
  • Цукор3 г

Інгредієнти:

4 форелі, по 225-230 г без кісток та шкірки
1 нарізана кільцями цибулина
2 лаврових листа
  гілочки петрушки та кропу
10-12 горошин чорного перцю
4-6 гвоздичок
  Щіпотка солі
150 мл червоно оцету
  листки салату на гарнір

Картопляний салат:

500 г дрібної молодої картоплі
2 ст. ложки овочевої приправи
2 ст. ложки густого нежирного майонезу
  Нарізана зелена цибулька

Приготування:

1
Підготуйте філе, відріжте плавники. Можна зняти шкіру - гострим ножем обережно, від хвоста зріжте м'якоть з шкірки, при цьому сильно подаючи ніж вперед. 
2
Змажте злегка жиром неглибокий вогнетривкий посуд і покладіть в нього філе пощільніше шматок до шматка, але в один шар. Згори на рибу покладіть  нарізану кільцями цибулю, лаврові листки та трави.
3
Покладіть в кастрюлю перець-горошок, гвоздику, сіль та оцет. Доведіть майже до кипіння. Зніміть кастрюлю з вогня і полийте цим маринадом рибу. Накрийте фольгою і запікайте в нагрітій до 160 ºС духовці 15 хвилин. Дайте вистигнути і поставте в холодильник.
4
Відваріть в киплячій соленій воді картоплю за 10-15 хвилин. Злийте воду. Поки картопля ще тепла, наріжте кубиками і покладіть в миску. Змішайте приправу з майонезом, додайте до картоплі, перемішайте. Дайте вистигнути і посипте зеленою цибулькою.
5
Полийте трошки соком кожну порцію риби. Прикрасьте листками салату і подавайте з картопляним салатом на гарнір.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG