У гарбуза зріжте верхівку, видаліть насіння і виріжте трохи м'якуша. М'якуш гарбуза дрібно наріжте. Кабачки вимийте, наріжте їх кубиками, а томати - невеликими шматочками. Цибулю наріжте.
2
Підсмажте цибулю на рослинній олії "Майола" до золотистого кольору. Додайте гарбуз і м'ясо, смажте декілька хвилин. Покладіть кабачки і готуйте З хвилини. Киньте томати. Додайте сметану, дрібно нарізану петрушку, воду. Посоліть, накрийте кришкою і тушкуйте до напівготовності.
3
Викладіть в гарбуз начинку. Розігрійте духовку до 180°С. Змастіть гарбуз рослинною олією і поставте її на деко, застелене фольгою. Запікайте впродовж 40 хвилин.