Закип’ятіть злегка підсолену воду у великій кастрюлі. Покладіть вермішель і варіть 8-10 хвилин. Процідіть вермішель і покладіть назад до кастрюлі. Додайте масла, перемішайте і дайте вистигнути.
2
Поставте на бритванку 4 невеликі формочки для запікання. Розділіть вермішель на 8 рівних порцій і 4 з них розкладіть по формочках. Притисніть трошки згори. З верзу покладіть половину горіхів та решту вермішелі.
3
Запікайте в духовці при 180 °С 45 хвилин.
4
Покладіть у кастрюлю цукор, мед та воду. Доведіть до кипіння на малому вогні, помішуючи. Поваріть 10 хвилин, додайте лимонний сік і варіть ще 5 хвилин.
5
Акуратно перекладіть гнізда на тарілки. Полийте медовим сиропом і посипте рештою горішків. Перед подачею остудіть. Окремо подайте кефір.